1/20/2010

You want me? Well come on and break the door down.


(...)

Искам да те топля, въпреки че аз съм студената, искам да те галя, искам с нежност да дезинфекцирам драскотината на лицето ти, искам да пиша с нокти по гърба ти, искам да ти казвам неклишираните си идеализирани мили реплики, искам с едва отронени кристални частици глас да ти споделям неща, свързани с теб, мен, хората и чувствата, които ми се струват големи.

(...)

Искам да държа ръката ти, докато слушам любима музика, и в най-силните и изтръгващи сърцето ми моменти да я стискам, стискам, стискам.

(...)

Ще искам мъжкия ти глас, мъжкото ти присъствие и мъжкото ти, малко смущаващо ме поведение. Ще искам мъжката ти нежност, мъжката ти способност да знаеш и можеш всичко, да не ти е студено, да не те е страх.

(...)

Искам да прехапя устни, за да преодолея изчервяващия ме шок, че всичко това наистина се случва и аз участвам в него, и да се потопя в гърдите ти, да слушам всяко твое "туп-туп-туп" и да ти разказвам колко хубаво звучи.

(...)

Искам маршируващите тръпки на сладострастието, привързаността и възбудата от цялата тази интимност да преминат по тялото ми и тогава да се обърна, за да те открия...

(...)


1 comment:

Anonymous said...

хубаво и пропито с особена реалност, носталгия или надежда