4/22/2009

As good as it gets

Джеймс Макавой може да бъде забележително очарователен и дори добър в някои от филмите си. Джони Деп е истинско изкушение за сетивата и киноочакванията. Ал Пачино вдъхва тонове респект, а в някои от по-старите си филми ти остава възможността просто да гледаш с ококорение очи. Хю Джакман е не само невъобразимо симпатичен, но и удивителен навсякъде и по всяко време. Крисчън Бейл е пич, вдъхва тежка нотка на всички продукции, в които се вмъква, и определено ще продължава да придърпва към себе си вниманието на публиката. Брат Пит изглежда и секси, и мъдър, но каквото и да казват Те, той е много, много над повечето, които някога сте гледали.
Антъни Хопкинс възвисява увлечението ми към злодеи до филмовия Еверест, поклон. Робърт де Ниро незнайно как успява да съчетае бохемска, непукистична усмивка и мафиотска тежест и влияние, а в някои случаи дори те натъжава. Ралф Файнс все още пази мястото си сред големите въпреки някои несполучливи роли, но и това се случва.

С риск да не пропусна още много от всички тях, които в определени моменти са ми били най-любими, спирам да изброявам. /Ех.. Том Ханкс, Морган Фрийман, Мат Деймън, Едуард Нортън, Клинт Ийстууд, Робърт Дауни дори и т.н., и т.н./

Няма никакво значение, днес Джак Никълсън има рожден ден!
И се чувствам егоистично-щастлива, знаейки, че когото и да харесвам, накрая винаги мога да използвам великото му име, без да се чудя в коя посока се реят предпочитанията ми в дадения период.


http://donvito62.deviantart.com/

Whatever, честит рожден ден!
Талантлив, свободен, различен, ироничен, ексцентричен с онази вечна, самодоволна, налудничава усмивка - култов!

П.С. Понеже едва ли мога да сторя много, планирам да гледам нещо с него.
Жалко е, че не познавам такива хора. Но ако познавах, едва ли щях да ги смятам за точно такива..
Да живеят сладките илюзии :)

No comments: